13.04.2011

Så har vi netop sendt søde Peter, som er den danske agent for Compagnie de Provence, ud af døren. Hele køkkenbordet har den sidste time været FYLDT med lækre cremer og sæber fra det skønne franske mærke, og vi dufter begge som en hel parfume-butik. Til gengæld har vi bløde hænder og arme af alle de lækre produkter vi har prøvet.

Vi var noget ubeslutsomme og havde virkelig svært ved at vælge (fra) - så derfor endte vi med at tage nogle nye serier ind, som vi håber vores kunder vil synes rigtig godt om.

For det første har vi valgt at tage luksus-serien version originale ind med duften 'Black noir - Jasmin' - fuldstændig himmelsk - og så gør det jo heller ikke noget, at den er lækker at se på vel?

Så har vi valgt de helt nye duftpinde i varianterne Mediterranee, Lavande, Rose og den friske Verveine - dem glæder vi os vildt meget til at få ud på vores badeværelser.
Og så kunne vi ikke helt komme udenom Compagnie de Provences nye Limited Edition sæber 'Heaven' og 'Hell' - de er grafisk illustreret af en fransk artist kaldet iLK, hvis baggrund er fra street art og hip hop. Sæben kommer i en fin gaveæske og har en fantastisk citrus-agtig duft.
Til sidst så var vi nok lidt egoistiske i vores køb. Vi er begge så heldige at have en rejse i udsigt allerede i maj og der mangler vi altid plads i kufferten - specielt til alle vores lækre shampoo, shower gel og body lotion. Så da Peter viste os de små nye rejsepakker var vi solgt - dem måtte vi have.
Nå...nu må vi hellere se at få dem lagt på hjemmesiden :-)

2 Responses to Duft-orgie

Kommentarer