Cahetu er en av Danmarks største bolig-nettbutikker med et stort utvalg av lekker dansk design. I 2014 lanserte vi Cahetu.no, etter stor etterspørsel fra våre mange norske kunder. Og vi er veldig stolte over å nå være representert på det norske markedet, hvor vi allerede opplever stor suksess.

Cahetu er en nettbutikk med håndplukkede go´biter til deg og din bolig. Bak butikken står Camilla & Helle Tuborgh – datter og mor – som begge brenner for innredning, boliginteriør og gode kjøpsopplevelser på nettet. Vi ønsker at Cahetu skal være en personlig nettbutikk, hvor det er tydelig hvem som står bak den, og hvem du handler med.

Hvorfor en nettbutikk?

Vi kjøper selv mye på nettet, og vi har derfor sett det som interessant å skape et online univers som kan gi noe av den fornemmelsen, man får, når man handler i en fysisk butikk. Vi ønsker at du, som besøkende, får en god opplevelse i vår nettbutikk; at du blir inspirert, og at du samtidig opplever alle de fordelene, som følger med netthandel. Enkel, trygg og rask bestilling, lett adgang til råd og veiledning, hurtig og sikker levering, flott innpakning av gaver og en kundeservice av høy kvalitet. 

Hvorfor boliginteriør?

Vi har begge en stor pasjon og interesse for boliginteriør og lekre ting til oss selv. Det er derfor helt naturlig, at vi i dag beskeftiger oss med nettopp det. Vi mener selv at det ofte er små ting i ditt hjem som kan skape glede og gi overskudd. Og det vil vi gjerne gi videre til deg. Når vi kjøper inn til butikken er vi veldig inspiret av den nordiske enkelheten, med et streif av globale tendenser. Vi har sammensatt et sortiment av skjønne og vakre produkter, som du vil kunne nyte hver dag. Alle varer er håndplukket med et kresent og skarpt blikk for god kvaitet – og du finner ikke noe i vår nettbutikk som vi ikke selv elsker og kan stå 100% inne for.

Vi håper at du vil nyte å bevege deg rundt i nettbutikken, og vi gleder oss til å hjelpe deg.

Velkommen og god shopping!

Beste hilsner

Camilla & Helle