Aiayu Homewear

Aiayu Homewear

Det danske merke Aiayu er spesialist på myke og deilige tekstiler, og vi er derfor super stolte av å kunne presentere et lite, men eksklusivt utvalg av Aiayus tøyserie. Dette er klær som bogner av luksus, intet mindre. Klærne er laget av hundre prosent økologisk bomull, og når du først har prøvd og kjent hvor myke og gode klærne er, har du aldri lyst til å ta på deg noe annet. Vi snakker av erfaring, for vi er nemlig helt forelsket i alt som Aiayu sender til oss. 

Aiayu skjorter

Skjortene fra Aiayu er vanvittig kledelige, og hvem ser ikke godt ut i en lang løs skjorte i en kvalitet, der gjør at stoffet faller løst og pent? Akkurat, Aiayus skjorter kler alle og kan sammensettes med nesten alt. Skjortene er ifølge oss selv helt ideelle til en klassisk hverdagslook, men du kan også bruke skjorten som nattskjorte, hvis du skal føle ekte velvære ved sengetid. 

Aiayu shorts

Aiayu har laget tre par med shorts i fargene indigo, khaki og thunder-, en mørk grå farge. Shortsene er løse og selvfølgelig produsert i den mykeste økologiske bomull. Derfor er de helt perfekte på en varm sommerdag, en avslappende ferie eller som natt-shorts sammen med en liten topp. Med et par shorts fra Aiayu er du sikret et par shorts, som holder sommer etter sommer, på grunn av den høye kvaliteten og det tidløse designet.  

Aiayu morgenkåper

Skal du unne deg selv et ultimat klesplagg til leiligheten, må det bli morgenkåpene fra Aiayu. Aiayus morgenkåper kommer både i en lett og deilig bomullsutgave, men også i en tykkere strikket utgave laget av lama ull. Badekåpene er formet som kimonoer med et belte i midjen. Med en morgenkåpe fra Aiayu har du aldri lyst til å skifte til vanlige klær igjen, så du har blitt advart.