Aiayu Puter

Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp

Aiayu puter

En deilig pute eller flere, kan gjøre hele forskjellen på sengen eller i sofahjørnet. Det kan være vanskelig å finne puter som matcher hverandre, men med putene fra Aiayu er du nesten garantert design, som passer inn overalt. Putetrekkene kommer nemlig i de skjønneste delikate farger, som passer perfekt sammen med mer maskuline toner, i nettopp mørke farger, som igjen passer godt sammen med andre lysere puter. Putene er alle laget av ull fra babylam, og du er derfor sikret puter i den aller fineste og mykeste kvaliteten. Hos Cahetu er vi veldig glad i Aiayu puter og andre produkter, og hos oss vil du allti få god service og rask levering.

Aiayu sengetepper

Hvilken deilig luksus er det ikke å legge et pent sengeteppe over sengen, og vips så er den oppredd. Et flott sengeteppe skaper ro i de hjemmelige trakter, og skal du ha en virkelig deilig et, så skal du selvfølgelig ha et av de eksklusive sengetepper fra Aiayu. 

Bærekraftig sengetepper

Sengeteppene fra danske Aiayu er laget i den mykeste, quiltede økologiske bomull og fås i to flotte delikate fargetoner som blir leveret i en fin stoffpose. Sist, men ikke minst er sengeteppene bærekraftighet på sitt beste. Teppene er nemlig laget av stoffrester fra Aiayu merkets sengetøy og skjorter i samme farger. Noe vi hos Cahetu virkelig beundrer og respekterer. Husk at hos Cahetu får du gratis frakt for kjøp over 999 kr og at alle priser er inkludert moms og toll.