Anne Linde

Anne Linde Mat Leather - Antrasit
209,30
299,00 kr.
30%
Se mer Kjøp
Anne Linde Hangable
223,30
319,00 kr.
30%
Se mer Kjøp
Anne Linde - Spejl Firkantet
104,30
149,00 kr.
30%
Se mer Kjøp

Anne Linde, en designer med kjærlighet til metall

Anne Linde elsker metall, intet mindre. Derfor er det helt naturlig at metallhyllen; Ledge:able, har blitt hennes varemerke. Anne Linde er utdannet designer ved Manchester Metropolitan University i England, og da hun i 2002 flyttet tilbake til Danmark, var det med en visjon om å designe sine egne produkter. Visjonen og kjærligheten til de harde materialer ble derfor i 2004 startskuddet til Anne Lindes varemerke, hvor bøyd metall skaper rammene for hennes skulpturelle og holdbare design. 

Veggreolen Legde:able

Ledge:able er navnet på den populære og allsidige hyllen fra Anne Linde. Hyllen er designet med det formål å kunne romme alle dine småting, som ofte kan ha en tendens til å forsvinne vekk. Hyllen er utført i farget metall, og med sitt minimalistiske formspråk passer den inn i de fleste norske hjem. Bruk hyllen som nattbord og til nøkler i entreen, eller bygg en hel reol av flere moduler og bruk den til oppbevaring i stuen eller på kjøkkenet. 

Anne Linde hos Cahetu

Hos Cahetu er vi stolte av at kunne presentere denne unike veggreol, og selger derfor Anne Lindes produkter i forskjellige farger og modeller, klar til å bli sendt avsted til deg. Hos Cahetu tilbyr vi alltid rask og sikker levering. Alle priser er inkludert moms og toll.