By Nord

Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
By Nord - Elg Pudebetræk 50 x 70 cm
150,00
250,00 kr.
40%
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
By Nord Linpute 50 x 50 - Black
389,40
649,00 kr.
40%
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
Se mer Kjøp
By Nord - dobbelt sengesett m/Isbjørn
976,50
1.395,00 kr.
30%
Se mer

Utsolgt

By Nord - Sengesett m/Isbjørn
747,00
996,00 kr.
25%
Se mer

Utsolgt

By Nord tar naturen inn i hjemmet ditt

By Nord er tidløst boliginteriør i høy kvalitet. By Nord finner sin inspirasjon i det nordiske landskap, særlige det nordiske lyset og den nordiske naturen. I By Nords kolleksjoner er inspirasjonen fra naturen tydelig. Unike, munnblåste glass fastholder Nordlyset, mens puter og sengetøy med dyreprint og motiver av dyr og planter bringer naturen helt inn i dit hjem. Pledd i ull holder deg varm i kalde tider.

By Nord produkter til hele hjemmet

By Nord har etter hvert opparbeidet seg en stor kolleksjon som dekker hele hjemmet. Utenom puter, pledd og sengetøy - som de er mest kjent for - har de også lansert en skjønn baderomserie med håndklær, dusjforheng og de skjønneste badematter. I tillegg har By Nord en nydelig kjøkkenserie med servietter og pene kjøkkenhåndklær. Samme høye kvalitet som alltid. 

Printputer på By Nord

Når man sier By Nord, er det vanskelig ikke å assosiere med printputer. By Nord har hatt kjempe stor suksess med deres printede puter med forskjellige motiver fra naturen, som for eksempel flotte landskaper eller av ville dyr. Putene er iøynefallende og gir liv til sofaen din. Bruk de printede putene sammen eller bland dem med By Nords populære rektangulære puter i skjønne pastellfarger, eller med By Nords nyeste design; puter med diskret dyreprint holdt i pene rolige farger.

Gå til ro i By Nords deilige sengetøy

By Nord tilbyr et stort utvalg av sengetøy, og gjennom de seneste årene har spesielt det printede sengetøyet med ulver, bjørner og andre av naturens majestetiske dyr vært en stort hit. Liker du bedre mer rent og enkelt design, tilbyr By Nord nå det flotteste sengetøy med dyreprintet holdt i rolige, avdempede farger. Liker du en helt ren look, finner du også deilig ensfarget sengetøy i hvit, grå og bordeaux. By Nords sengetøy fås til både baby, junior og voksen, og kommer også til dobbeltdyner. Liker du å kose i det deiligste, mykeste kvalitetssengetøy, vil du med garanti elske By Nords store utvalg. 

Nordlys skaper hygge

By Nord har skapt en pen farget glasserie, som går under navnet Nordlys. Serien består av både drikkeglass, de litt større nordlys og de helt store Hurricanes, og er alle i tråd med en av tidens hotteste trender; farget glass. Glassene har mange ulike anvendelsesmuligheter. Bruk dem til lys, oppbevaring eller krydderurter og stil dem på gulvet, på kjøkkenet eller i stuen. Mulighetene er mange og kun fantasien setter grenser.

By Nord står for ansvarlighet

By Nord tror på bæredyktig design, hvor skjønnhet og funksjonalitet støttes av et utstrakt bruk av organiske materialer og ansvarlighet i produksjonen. Dette er din garanti for annerledes designprodukter som respekterer den naturen som omgir oss. 

Hos Cahetu elsker vi By Nord – fordyp og forelsk deg i produktene og bring høy kvalitet og naturen helt in i hjemmet ditt. Hos Cahetu får du det beste av dansk design, i tillegg til god kundeservice.