Cam Cam

Cam Cam Swan Uro
230,00
460,00 kr.
50%
Se mer Kjøp
Cam Cam - Savanne uro - Rosa
199,50
399,00 kr.
50%
Se mer Kjøp

Cam Cam – Søtt design til de aller minste

Hvis der er noen, som fortjener det beste, er det lille nye familiemedlemmet. Derfor er vi hos Cahetu helt ville etter det danske merket Cam Cam,

Cam Cam tilbyr tekstiler av høy kvalitet med fokus på detaljer. Dette kommer til uttrykk i merkets fine fargesammensetninger og strikkede mønstre. Skandinavisk minimalisme setter rammene om de simple designs, og kombinert med japanske mønstre og fransk raffinement er resultatet flott design til de minste med en blanding av rene grafiske linjer og hyggelig romantikk.

GOTS-sertifisert - Kun det beste er godt nok

Virksomheten, som så dagens lys i 2012, er grunnlagt av arkitekt Sara Giese Camre og er hundre prosent GOTS-sertifisert. Det betyr, at Cam Cam er innehaver av et av de mest anerkjente internasjonale økologiske sertifiseringer. GOTS stiller krav til både økologisk produksjon og sosiale forhold, herunder arbeidsforhold. Med Cam Cams skjønne produkter kan du derfor være sikker på at barnet ditt kun får det aller beste.

Sengetøy til både barn og dukker

Hos Cahetu finner du både junior- og babysengtøy i de skjønneste pasteller, men også Cam Cams sengetøy til ditt barns dukker. Hvor skjønt er det ikke, at dukkene nå kan sove i sengetøy som matcher det, ditt barn sover i? 

Stelleunderlag, ammeputer, smekker og stoffbleier

Hos Cahetu er vi stolte av å kunne tilby et bredt sortiment av de fineste designs til den søte barselstid. Cam Cams sortiment består av både sekkestoler, stelleunderlag, sengerand, pledd, ammeputer, smekker og stoffbleier, alt i samme høye kvalitet og skjønne farger. Se hele det flotte utvalget fra det flotte danske merket her hos Cahetu.