Ferm Living Lysestaker

Se mer Kjøp
Se mer Kjøp

Ferm Living Lysestaker

Ferm Living har laget de vakreste lysestaker i tre og lekkert tre. De har laget Wine bottles i 3 forkskjellige høyder og i forskjellige farger. De har også laget lysestaken String som er kuler i forskjellige farger som er satt tett sammen. Den kommer enten i natur eller en fargerik utgave. 

Lysestaker til det hele

Lysestaken String , som er en lysestake med trekuler på i forskjellige størrelser, kan man sette på flere måter. Lag en sirkel, og du har en adventskrans, la den stå likt, eller la den sno seg. En lysestake som kan endre uttrykk alt etter humør. Med lysestakene Wine bottles er det noe for enhver. De kommer i 3 høyder, og i forskjellige farger. De skal ligne en flaske med lys i, og det gjør den i høy grad. De er flotte både alene og smalet i en liten gruppe. Det er mange kombinasjonsmuligheter, fordi både farger og høydene muliggjør at det mikses.

Hva en lysestake kan gjøre

Ferm Livings lysestaker er holdt i klassiske farger. Det vil være mulig å få minst en av lysestakene til å passe inn i ethvert hjem. De er, som mange andre av Ferm Livings produkter, laget av tre, for eksempel Wine bottles og String stakene. Velg mellom natur eller lekre farger.