Ferm Living Oppbevaring

Se mer Kjøp

Ferm Living Oppbevaring

Ferm Living er eksperter i oppbevaring, uansett til hvilket rom i huset. Det finnes oppbevaring til alt fra bøker, leketøy, håndklær og skittentøyskurver. Og som alle de andre produkter fra Ferm Living, matcher oppbevarings produktene deres øvrige produkter. Pen oppbevaring er et suksesskriterium for ro og orden i hjemmet. Det er simpelthen mer morsomt å få orden på sine ting, når man har god oppbevaring. 

Få styr på skittentøyet med god oppbevaring 

Med Ferm Living laundry baskets i 2 størrelser, og i 2 mønstre, gjemmer man lett sitt skittentøy av veien på en pen måte. Laundry basket kommer i Spear Basket Multi, som er flere farger og i Triangel, som er i sort og hvit. Laundry baskets matcher dusjforhengene, så det kommer til ås e pent ut å oppbevare skittentøyet på badet. 

Bokkasser til veggen

Med Studio og Display Boxes har Ferm Living sørget for vakker oppbevaring til veggen. Studio er formet som et hus, og kommer i 2 størrelser. Tresorten er mørkt tre, og den har en farget bakgrunn. Display boxes er laget i lyst tre, har farget bakgrunn og kommer i forskjellige størrelser. Begge kassetypene er super oppbevaring til barneværelser, kontorer, stue med mer. Man kan for eksempel oppbevare leketøy eller bøker i dem.  Eller man kan lage et stilleben, de kan også pynte i seg selv..