Ferm Living Puter

Se mer Kjøp
Se mer Kjøp

Ferm Living Puter

Ferm Living har laget puter til hjemmet – og det er mange å velge i mellom. Utvalget er  både til dem som elsker farger, men bestemt også til dem som er ville med grafiske mønstre, tern og streker.Vi har nøje utvalgt de Ferm Living puter som vi synes er flotte, og som vil passe godt til det øvrige sortiment som vi tilbyr. 

Ferm puter i økologisk bomull

Ferm Living har laget en serie av puter som vi er meget betatt av. Mountain Lake og Melt heter to av putene, som er i de flotteste farger. De vil bare passe utrolig godt inn i en hvit eller grå sofa. 

Geometriske tern på ferm Living puter

De vakre Geometry puter finnes i to størrelser og har mange anvendelsesmuligheter. Faktisk får du to puter i en, da den har farge på den ene side, og er sort / hvit på den annen side.

Puter med marmorprint

Selv om ferm Living primært arbeider med geometriske former og figurer på deres puter, har de høsten 2013 også valgt å satse på et av tidens helt store boligtendenser, nemlig marmor. Det er blitt til tre puter med marmor trykk i tre vakre fargenyanser: en rosa, en støvet blå og en grå. 

Også gode til barnevarelset

De grafiske puter med det naivistiske uttrykk og de duse farger, vil også pynte på de fleste barneværelser. De vil være ideelle til et hyggehjøren, eller som pynteputer i sengen.

I Cahetu er vi ville med de grafiske puter fra Ferm Living.