HAY

HAY

HAY skaper bæredyktige og innovative møbler og tilbehør til det moderne hjem. En del av det bæredyktige møbeldesign ligger i produksjonsprosessen og i valget av materialer. HAY utnytter alle moderne produksjonsprosesser, og ønsker å være bidragene til gjennom å lære om ny teknologi og materialer – det er her bæredyktig utvikling etableres. 

Farger kjennetegner HAY

HAY er nok spesielt kjent for deres fargerike sengetøy, kjøkkenhåndklær og sengetepper. Absolutte bestselgere, som bør finnes i ethvert designerhjem, spesielt for dem som liker dansk design. HAY er også fantastiske til å lage møbler. Vi er spesielt ville med de mange forskjellige sofabord, som passer inn overalt i huset. 

Eksklusivt designsamarbeid

HAY samarbeider med mange interessante designere, blant annet kan nevnes Jakob Wagner, Leif Jørgensen, Hee Welling, Louise Campbell, Rolf Hay, og senest også Scholten og Baijings, som har designet den vakre tekstilserien til både sove- og kjøkkenliv. 

Pene møbler

HAY lager mange forskjellige vakre møbelserier, som vil passe inn i de fleste norske hjem. Det gjelder både sofaer, sofabord, spisebord, reolsystemer, nattbord, skrivebord og mye annet. Det er faktisk mulig å innrette et helt hjem med lekre møbler fra HAY. At de så også samtidig er til en meget overkommelig pris, gjør det jo bare enda bedre!

HAY er funksjonelt design

Hos Cahetu elsker vi HAY fordi de konstant serverer moderne og funksjonelt design til våre hjem.  Kvaliteten er alltid i høysetet, og designet holder sesong etter sesong. HAY er etterhvert også et merke de fleste kjenner, og som mange også kanskje har i sitt hjem. Med den enorme HAY kolleksjon vi tilbyr her hos Cahetu, finnes det noe for enhver smak.