HAY Pledd

HAY Pledd 

HAY er kjent for å sette farge på tilværelsen, og det gjør de bestemt også i deres Plus9 pledd i sterke neonfarger, med flott dansk desig. HAY lager Pålus9 pledd i tre vakre fargekombinasjoner, en pink, en lilla og en oransje. Alle tre er flotte på hver deres unike måte. 

Mega Knit

Liker du dine pledd litt mer dempet, så er Mega Knit kanskje noe for deg. Dette flotte pleddet har et vakkert, grafisk mønster med firkanter, der den dominerende farge er korall. Det flotte HAY pleddet vil uten tvil kle de fleste sofaer. 

Mega Dot tepper

Selv om de populære sengeteppene Mega Dot mest brukes som sengetepper, kan de også brukes som et pledd eller som et teppe i sofaen. Ettersom teppene er av en kraftigere kvalitet enn HAY Plus9 og Mega Knit pleddene, er de perfekte til deg som gjerne vil ha litt mer fylde og varme. 

Anvendelige designerpledd

Men utover å være en vakkert gjenstand i din bolig, så er HAY`s pledd naturligvis også super anvendelige. For hva er bedre enn å svøpe seg i noe varmt, bløtt og behagelig? HAY´spledd er laget av rene kvalitetsmaterialer. Plus9 pleddene og Mega Knit er fremstilt i 100 prosent kvalitetsull, og Mega Dot er fremstilt i 100 prosent bomull. 

I Cahetu er vi ville med alle HAY pledd! Pleddene er en enkel vei til å skape et nytt uttrykk i din sofa. Så skap et blikkfang i din stue, og smekk bena opp og nyt dem. Bestill ditt HAY pledd i dag å få god service og sikker betaling.