Louise Roe

Louise Roe

Louise Roe brenner for å stimulerer våre sanser. Det gjør Louise Roe gjennom å designe boliginteriør laget av lekre materialer, som med farger og former gir oss indre ro og glede – en følelse av balanse. Utover å finne inspirasjon i naturen, finner Louise Roe også sin inspirasjon i det pulserende byliv. Gjennom å kombinere de to inspirasjonskilder, og deres åpenlyse kontraster, skaper Louise Roe et design med energi og stil.

Louise Roe har en fullstendig kolleksjon

Det vakre og geniale ved Louise Roe er, at du kan mikse hennes kolleksjon på kryss og tvers. Hun mestrer å tilpasse de nyeste kolleksjoner, slik at de også passer godt sammen eldre kolleksjoner, som må sies å være en kunst i seg selv. 

Populære printputer

Louise Roe er berømt for sine puter med vakre print. Louise finner inspirasjon i naturen, i byens vakre bygninger og i hverdagsmotiver, som for eksempel bøker. Resultatet er en serie av printputer i vakre, avstemte farger, som passer perfekt sammen med hennes øvrige sortiment. 

Louise Roe tryller med strikketøy

Louise er naturligvis kjent for sine vakre printputer, men hennes lekre strikkede puter og pledd, er også svært populære. Louise gjør strikkede ting, alt annet enn kjedelig. Hun tryller med farger, funksjoner og trender, så de får lyst til å fylle sofaen din med strikkede ting. 

Høy kvalitet kjennetegner Louise Roe

Cahetu er fan av Louise Roe fordi hun ikke går på kompromiss med kvaliteten. Alle hennes produkter er av høy standard og kun de beste materialer er gode nok. Det gjelder alt – fra puter og pledd, til tøy og glassvarer. 

Opprinnelig tøydesigner

Louise Roe er utdannet tøydesigner, og derfor fører hun også en liten, men meget eksklusiv, tøylinje. Louise lager tøy i de lekreste materialer som ull og skinn. Klærne er klassiske og i god kvalitet, så du kan bruke henne styles i flere sesonger. 

Louise Roe og Cahetu i eksklusivt samarbeid

Cahetu er Louise Roes offisielle webshop. Det betyr, at du hos oss finner hele Louise Roes sortiment – også hele den skjønne kles og accessories kolleksjonen. Louise Roe er dansk design på sitt flotteste, og det er hos Cahetu du først ser Louise Roes ting på hyllene.