Moebe

Moebe

Moebe er et skandinavisk design brand, som fra hovedkontoret i København utvikler rått og simpelt design av nordiske tresorter. Særlig kjent er brandet for sine rammer, som fungerer som en gammel ramme, men er gjort moderne og nåtidig gjennom sitt materiale av eiketre, pleksiglass og gummibånd. 

På grunn av materialet er motivet i rammen super enkelt å skifte ut, da rammen i eiketre kun er satt sammen av et gummibånd satt utenpå de fire lister, som danner rammen. Moebes rammer kan brukes til et bilde i rammens fulle størrelse, men vil du skape et mer utradisjonelt uttrykk, kan du velge et print som ikke fyller hele rammen, for på den måten å få motivet til å se svevende ut mellom de to pleksiglassene. 

Hent tidens botanikk inn med Moebes rammer

Er du, akkurat som oss, gal etter den botaniske trenden som nettopp nå dominerer på den skandinaviske designsenen, er Moebes rammer et perfekt utstillingsvindu til dine små grønne planter. Minn tilbake på barndommen, med blader og små blomster i bok-press, og ram dem inn i Moebes fine rammer. På den måten skinner de fine små botaniske kunstverker virkelig frem.