Play & Go

Play&Go

Play&Go er en kreativ design virksomhet som tilbyr smarte, fargerike og inspirerende produkter til deg, dine barn og ditt hjem.

Hos Play&Go forstår de hvor viktig morsomme stunder og kreativ lek er for barn og deres utvikling. De har selv barn og kjenner derfor til hverdagens problemer. Derfor har de valgt å designe kvalitetsprodukter som kan løse noen praktiske utfordringer.

Play&Go Teppet

Er oppbevaring av leketøy også en utfordring hjemme hos dere?

Play&Go har skapt et teppe som er et two-i-one teppe, da det både er et teppe og en oppbevaringsveske som gjør det enkelt og pent å oppbevare og rydde opp leketøy som LEGO, Playmobil og alle de små biler og figurer som barnet ditt leker med. 

Når teppet er foldet ut, fungerer Play&Go oppbevaringsposen som et leketeppe, og når barna er ferdige med leken, er det enkelt å stramme posen igjen og legge leken og leketøyet bort - uten at det flyter i hele stuen.

Når man har avsluttet en god lek, kommer den kjedelige oppryddingen. Med Play&Go er der ingen sure miner hos hverken barn eller voksne, da oppryddingen er ferdig på et blunk. Genialt!

Teppet er laget av 100 % bomull og måler 140 cm, så det er masse plass til lekekameratene.

Det slitesterke underlaget kan også benyttes som teppe utendørs, uansett om det er til piknik i hagen eller på en strandtur. Skulle teppe bli skitten, er det bare til å la det ta en tur i vaskemaskinen.