Playtype

Playtype

Playtype er et typografi byrå skapt av Brand- og Design byrået e-Types. Typografiene på disse skjønne Playtype plakatene er deres egne og er designet av grafikerne bak E-types. Playtype startet med en serie av grå plakater med sorte bokstaver. Plakatene ble en stor suksess, og i ettertid har det heldigvis kommet flere playtype postere.

Playtype Pop Collection

Playtypes POP! Collection består av fire plakater - en P, en O, en P til og selvfølgelig et utropstegn. Plakatene reflekterer på minner tilbake fra femtitallets fargerike pop-kultur. Plakatene er morsomme å henge sammen, men de fungerer også fint hver for seg – eventuelt i kombinasjon med en av de andre playtype plakatene. 

Playtype posters med marmorprint

Hos Playtype forstår man hvordan en trend skal tas i bruk og hvordan den skal uttrykkes via plakater. Deres nyeste påfunn er en serie av pene plakater med marmorprint. Serien heter FAUX, og plakatene er marmorert og håndmalte av kunstneren Susan Arnild, som er spesialist i marmoreringsteknikker. Fonten er tredimensjonal, noe som gir plakatene en fin dybde. Plakatene kommer i plakatrør, som har det samme fine marmorprint som plakatene.

Notatbøker fra Playtype

Playtype har laget en liten serie av fine notatbøker i det flotte marmorprintet fra FAUX-serien. Sidene er blanke, slik at de fungerer perfekt som en liten skissebok.

Skap oversikt med Playtype

En månedskalender er uunnværlig hos de fleste familier, men det er ikke alltid like lett å finne en som samtidig pynter opp veggen. Dette har Playtype heldigvis gjort noe med, og med serien av vegg-kalendere får du både oversikt og noe flott å se på.  

Innred med Playtype plakater

Med Playtype plakatene er det enkelt å skape et nytt uttrykk i hjemmet. Plakatene er grafiske og iøynefallende, så du behøver gjerne kun en for å skape et helt nytt uttrykk. Men til den overkommelige pris kan du også anskaffe deg flere for et enda sterkere uttrykk. Bland gjerne kolleksjonene for et mer personlig preg. De fleste Playtype plakater er laget i mål, slik at de passer til en standard IKEA-ramme.

Cahetu elsker Playtypes plakater, fordi de er stilrene og enkle - men samtidig i et fantastisk grafisk, dansk design. Hos oss får du alltid rask levering og sikker betaling.