Vissevasse

Se mer Kjøp
Se mer Kjøp

ViSSEVASSE

ViSSEVASSE så dagens lys i februar 2013 og ble raskt elsket av alle rundt om i hele Danmark. Inspirasjonen stammer fra Miamis bløte Art Deco pasteller, men i høy grad også fra Københavns bemerkelsesverdige tårn og den legendariske regnbue is.

Kjærlighet til det rene, simple grafiske

Dorthe Mathiesen, som er eier av ViSSEVASSE og som tegner de grafiske plakatene, elsker byens puls og landemerker - uansett om vi snakker om København, Berlin, Paris, New York eller Aarhus. Dorthe er dessuten tiltrukket av den naive grafiske stil, som kommer til uttrykk hos 1930 årenes plakatkunstnere.

Den første byplakaten

ViSSEVASSEs første byplakat var den ikoniske Langebro, som ble tegnet i februar 2013. Og nettopp denne plakaten har dannet DNA for stilen for de mange bymotivene i den douche fargeskalaen. Siden er det kommet byplakater til fra hele det danske land - og utenlandske byplakater som Oslo, Paris og New York har også sett dagens lys.

Motiver og størrelser

Hos Cahetu finner du et stort utvalg av ViSSEVASSE plakatene. Du får alle motiver i størrelsene 30x40 cm og 50x70 cm. I tillegg til vårt store utvalg, har vi alltid rask levering og gratis frakt ved kjøp for over 999 kr.

Kvalitet og trykk

Plakatene er trykket på 180 gram miljøvennlig Mat G-print, som er en slags Rolls Royce i Papirland. Denne kvalitet er belagt, som betyr at papiret er påført en coating, som fremhever trykkbildet. Den matte overflaten gjør, at papiret ikke reflekterer. Fargene gjengis pent i en dyp og douche look. Som mange andre, setter ViSSEVASSE fokus på å være miljøbevisst. Derfor er plakatene trykket lokalt i Danmark, på et miljøvennlig trykkeri. Det setter vi stor pris på.