Levering, Returer og Reklamasjon 

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken.

Ordre over kr 1000,- sendes fraktfritt. For ordre under kr 1000,- vil det tilkomme et frakttillegg på kr 99,-

Cahetu sørger for levering med GLS/Bring, og vi bestreber å sende varene til kjøper innen 1-3 hverdager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt med deg.

Rask levering forutsetter dog at Bring overholder deres lovede leveringstid. Cahetu.no kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos Bring. Ved tilfeller av store leveringsforsinkelser (flere dager) eller uteblivelse av leveranse, sender Cahetu naturligvis en ny leveranse uten ekstra kostnad. Mottar vi pakken i retur pga feil opplyst adresse oppkrever vi kr. 100,- i frakt og administrasjonsgebyr for å sende pakken på nytt. Dette gjelder uansett ordrens størrelse.

Hvis kjøper ikke henter sin bestilling på postkontoret eller et postutleveringssted innenfor avhentingsfristens utløp mottar Cahetu pakken i retur. I slike tilfeller oppkrever Cahetu et frakt- og ekspedisjonsgebyr på kr. 200,-, hvilket fratrekkes kjøpers returbeløp. Ønsker kjøper å kjøpe varen igjen må han lage en ny bestilling. Samme vilkår gjelder dersom kjøper har oppgitt feil leveringsadresse på din bestilling.

Risikoen for varen

Risikoen for varen går over på kjøperen når varen er overtatt av kjøperen i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden er kommet og kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.

Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettlovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert.

Kjøperen må gi selger skriftlig melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettskjema er mottatt. Meldingen må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til Cahetu innen rimelig tid. Cahetu er forpliktet til å tilbakebetale varens kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til Cahetus rådighet. Ved bruk av angrerett må Kjøperen betale for retur av varen til Cahetu.

Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen skal sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen.

Hva skal sendes tilbake, og hvor?

Ved bruk av angreretten skal Kjøper sende varen tilbake til Cahetu i original emballasje sammen med en kopi av ordrebekreftelsen og utfylt angrerettskjema. Nøysommelig innpakket sendes pakken, ordrebekreftelsen og utfylt angrerettskjema til

Direct House
Att: Cahetu
Bjørumsvegen 15
4820 Froland
Norge