Rudolph Care - After Sun Repair Spray - 150 ml.

245,00 kr.

Levering 2 - 4 hverdager

  • Gratis frakt over 999 kr.
    • Handler du for mer enn kr. 999,- sender vi varene gratis til deg. Handler du for mindre koster frakten fra kr. 49,-
  • Rask Levering
    • Vi sender varene med Bring, og forsøker å ekspedere din ordre så raskt som mulig.
  • Alle priser er inkludert moms og toll
    • Du skal ikke behøve å tenke på moms og toll. Vårt norske foretak håndterer dette for deg.

Om produktet

En lett kjølende after sun spray til kroppen, som pleier, beroliger og lindrer varm og solbrent sommerhud. Næringsrik og gjenoppbyggende ingredienser som agurk-ekstrakt, dulmer og har anti-inflammatoriske egenskaper.
Aloe vera kjøler, pleier og gjenoppbygger, mens havtorn er en sterk antioksidant. Argan-ekstrakt tilfører næring, fukt og allantoin, som stammer fra kullsukkerrot, og som oppbygger vevet i huden og øker glattheten.

Slik bruker du produktet: Fordel After Sun Repair Spray på ren og tørr hud etter en dag i solen og nyt den fine og lette konsistens, som føles som et forfriskende sommerstøvregn mot huden. Avslutt med ditt foretrukne kroppspleieprodukt fra Rudolph Care for maksimal fuktgivende effekt.

Innhold: 150 ml

Generelt om Rudolph Sun Serien:
Rudolph Sun er solbeskyttelse, på sitt beste. Serien er sertifisert med Svanemerket. Produktene lever opp til EU´s anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og inneholder fire effektive, kjemiske solfiltre, som alle er godkjent av den nordiske Svane. Rudolph Sun er basert på aktive naturlige ingredienser, som pleier og gir optimal næring til huden din i solen. Produktene er 100 % fri for parabener, syntetisk parfyme, eteriske oljer og de 26 allergifremkallende parfymestoffer.