Rudolph Care - Økologisk Selvbruner - A Hint of Summer

460,00 kr.

Levering 2 - 4 hverdager

  • Gratis frakt over 999 kr.
    • Handler du for mer enn kr. 999,- sender vi varene gratis til deg. Handler du for mindre koster frakten fra kr. 49,-
  • Rask Levering
    • Vi sender varene med Bring, og forsøker å ekspedere din ordre så raskt som mulig.
  • Alle priser er inkludert moms og toll
    • Du skal ikke behøve å tenke på moms og toll. Vårt norske foretak håndterer dette for deg.

Om produktet

A Hint of Summer er en deilig økologisk selvbruning som gir deg en flott glød – uten å utsette huden for solens skadelige stråler.
Den økologiske selvbruningen gjør det enkelt å oppbygge og vedlikeholde en solbrun farge, både i ansiktet og på kroppen. Nå har du mulighet for å oppnå sommerens fine farge på forskudd og løpe rundt med brune ben og en frisk farge i kinnene – med god samvittighet.

Motsatt en tradisjonell selvbruning, har Rudolph Care komprimert de fargegivende ingredienser slik at du kan blande dem direkte i de hudpleieproduktene som du bruker til vanlig.

Det er det naturlige DHA molekylet, som sikrer at huden din har en fin og jevn tone. Aloe vera beroliger, gjenoppbygger og sikrer hudens fuktbalanse, mens acaibærets høye konsentrasjon av antioxidanter fra essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler forebygger aldringstegn og virker styrkende på huden. Dråpene er fargeløse og har en lett, flytende konsistens og en mild, delikat duft.

A Hint of Summer er naturligvis både Svanemerket og Cosmos sertifisert.

Slik bruker du produktet: Ta den mengde krem eller olje som du pleier å bruke, og bland med A Hint of Summer mellom håndflatene. Vi anbefaler 1-2 dråper til ansiktet, og 4-6 dråper til kroppen. Fordel blandingen jevnt over ansiktet, eller kroppen, og vent noen minutter med å ta på deg klær. Vask hendene grundig etter bruk. Fargen oppbygges gradvis, så gjenta behandlingen de følgende dagene for en mer intens farge.

Innhold: 50 ml