Rudolph Care - Organic Sun Body Lotion SPF 15

220,00 kr.

Levering 2 - 4 hverdager

  • Gratis frakt over 999 kr.
    • Handler du for mer enn kr. 999,- sender vi varene gratis til deg. Handler du for mindre koster frakten fra kr. 49,-
  • Rask Levering
    • Vi sender varene med Bring, og forsøker å ekspedere din ordre så raskt som mulig.
  • Alle priser er inkludert moms og toll
    • Du skal ikke behøve å tenke på moms og toll. Vårt norske foretak håndterer dette for deg.

Om produktet

Rudolph Sun er endelig en realitet.

Her får du en beskyttende og beroligende lotion, som beskytter deg effektivt mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Rik på aktive naturlige ingredienser – bl.a. havtorn, som har dokumenteret anti-ageing effekt, lindrende kamille og oppstrammende, fuktgivende agurk-ekstrakt. Organic Sun Body Lotion har en mild duft av sommer og en fin, lett konsistens. Trenger inn i huden med det samme, fetter ikke, klistrer ikke, hviter ikke.

Sånn bruker du produktet: Fordel ca. en håndfull Organic Sun Body Lotion over hele kroppen, gjerne 30 min. før du skal i solen. Stryk lett hen over huden - cremen absorberes med det samme. Bruk Organic Sun Body Lotion hver gang du har vært i vannet og beskytt deg med jevne mellomrom, hvis du er lenge i solen.

Innhold: 150 ml

Generelt om Rudolph Sun Serien:
Rudolph Sun er solbeskyttelse, når det er best. Serien er sertifisert med Svanemerket. Produktene lever op til EU´s anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og inneholder fire effektive, kjemiske solfiltre, som alle er godkjent av den nordiske Svane. Rudoplph Sun er basert på aktive naturlige ingredienser, som pleier og nærer din hud optimalt i solen. Produktene er 100 % fri for parabener, syntetisk parfyme, eteriske oljer og de 26 allergene parfymestoffer.