Rudolph Care - Organic Sun Body Lotion SPF 30 - Reisestørrelse

150,00 kr.

Levering 2 - 4 hverdager

  • Gratis frakt over 999 kr.
    • Handler du for mer enn kr. 999,- sender vi varene gratis til deg. Handler du for mindre koster frakten fra kr. 49,-
  • Rask Levering
    • Vi sender varene med Bring, og forsøker å ekspedere din ordre så raskt som mulig.
  • Alle priser er inkludert moms og toll
    • Du skal ikke behøve å tenke på moms og toll. Vårt norske foretak håndterer dette for deg.

Om produktet

Her får du en beskyttende og beroligende lotion, som beskytter deg effektivt mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Rik på aktive naturlige ingredienser – bl.a. havtorn, som har dokumentert anti-ageing effekt, lindrende kamille og oppstrammende, fuktgivende agurk-ekstrakt. Organic Sun Body Lotion har en mild duft av sommer og en fin, lett konsistens. Trenger inn i huden med en gang, fetter ikke, klistrer ikke, hviter ikke på huden.

Den flate tuben passer perfekt til vesken og lommen, så solbeskyttelsen kan fortsette når du er på farten.

Slik bruker du produktet: Fordel ca. en håndfull Organic Sun Body Lotion over hele kroppen, gjerne 30 min. før du skal i solen. Stryk lett over huden - kremen absorberes med det samme. Bruk Organic Sun Body Lotion hver gang du har vært i vannet og beskytt deg med jevne mellomrom, hvis du er lenge i solen.

Innhold: 75 ml

Generelt om Rudolph Sun Serien:

Rudolph Sun er solbeskyttelse, på sitt aller beste. Serien er sertifisert med Svanemerket. Produktene lever opp til EU´s anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og inneholder fire effektive, kjemiske solfiltre, som alle er godkjent av den nordiske Svane. Rudoplph Sun er basert på aktive naturlige ingredienser, som pleier og gir næring til huden på optimal måte i solen. Produktene er 100 % fri for parabener, syntetisk parfyme, eteriske oljer og de 26 allergene parfymestoffer.