Bilde

Rudolph Care - Organic Sun Body Oil SPF 15

379,00 kr.

Levering 2 - 4 hverdager

  • Gratis frakt over 499 kr.
    • Handler du for mer enn kr. 499,- sender vi varene gratis til deg. Handler du for mindre koster frakten fra kr. 49,-
  • Rask Levering
    • Vi sender varene med Bring, og forsøker å ekspedere din ordre så raskt som mulig.
  • Alle priser er inkludert moms og toll
    • Du skal ikke behøve å tenke på moms og toll. Vårt norske foretak håndterer dette for deg.

Om produktet

Rudolph Sun er endelig en realitet.

Her får du en luksuriøs kroppsolje, som beskytter deg effektivt mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Organic Sun Body Oil har en høy konsentrasjon av antioxidanter, som motvirker aldringstegn og hjelper med å bevare hudens naturlige elastisitet. Inneholder aktive og pleiende oljer fra raps, solskikke og hvedekim, som tilfører fukt til din hud uten å fedte eller uttørre. Organic Sun Body Oil har en sart duft av sommer og gir din hud en vakker og mettet glød i solen.

Sånn bruker du produktet: Spray et jevnt lag over hele kroppen, gjerne ca. 30 min. før du skal i solen. Massér lett - Organic Sun Body Oil absorberes med det samme. Bruk oljen hver gang du har vært i vannet og beskytt deg med jevne mellomrom, hvis du er lenge i solen.

Innhold: 150 ml

Generelt om Rudolph Sun Serien:
Rudolph Sun er solbeskyttelse, når det er best. Serien er sertifisert med Svanemerket. Produktene lever op til EU´s anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og inneholder fire effektive, kjemiske solfiltre, som alle er godkjent av den nordiske Svane. Rudoplph Sun er basert på aktive naturlige ingredienser, som pleier og nærer din hud optimalt i solen. Produktene er 100 % fri for parabener, syntetisk parfyme, eteriske oljer og de 26 allergene parfymestoffer.