Bilde

Rudolph Care - Organic Sun Kids Lotion SPF 50 - Reisestørrelse

140,00 kr.

Legg i ønskelisten

Levering 2 - 4 hverdager

  • Gratis frakt over 499 kr.
    • Handler du for mer enn kr. 499,- sender vi varene gratis til deg. Handler du for mindre koster frakten fra kr. 49,-
  • Rask Levering
    • Vi sender varene med Bring, og forsøker å ekspedere din ordre så raskt som mulig.
  • Alle priser er inkludert moms og toll
    • Du skal ikke behøve å tenke på moms og toll. Vårt norske foretak håndterer dette for deg.

Om produktet

Her får du en mild og vannfast sollotion, som enkelt og effektivt beskytter ditt barns hud mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Kids Sun Lotion er 100 % fri for parfyme, og rik på lindrende agurkekstrakt, nærende rapsolje, beroligende kamille og kjølende aloe vera.

Kids Sun Lotion gir huden ro og tilfører den fukt, som ditt barn har bruk for. Kremen har en fin og lett konsistens, som gjør den enkel å smøre ut. Kids Sun Lotion trenger inn i huden med en gang. Den fetter ikke, klistrer ikke, hviter ikke på huden.

Den flate tuben passer perfekt til vesken og lommen, så solbeskyttelsen kan fortsette når du er på farten.

Slik bruker du produktet: Smør ditt barn inn ca. 30 min. før dere skal ut i solen. Legg et nytt lag solkrem på med jevne mellomrom - og alltid etter ditt barn har vært i vannet. Vær gavmild med mengden. Bruk en håndfull krem til hele kroppen. Fordel lett. Kids Sun Lotion trenger inn i huden med det samme.

Innhold: 75 ml

Generelt om Rudolph Sun Serien:

Rudolph Sun er solbeskyttelse, på sitt aller beste. Serien er sertifisert med Svanemerket. Produktene lever opp til EU´s anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og inneholder fire effektive, kjemiske solfiltre, som alle er godkjent av den nordiske Svane. Rudoplph Sun er basert på aktive naturlige ingredienser, som pleier og gir næring til huden på optimal måte i solen. Produktene er 100 % fri for parabener, syntetisk parfyme, eteriske oljer og de 26 allergene parfymestoffer.