Rudolph Care - Organic Sun Stick SPF 50

195,00 kr.

Levering 2 - 4 hverdager

  • Gratis frakt over 999 kr.
    • Handler du for mer enn kr. 999,- sender vi varene gratis til deg. Handler du for mindre koster frakten fra kr. 49,-
  • Rask Levering
    • Vi sender varene med Bring, og forsøker å ekspedere din ordre så raskt som mulig.
  • Alle priser er inkludert moms og toll
    • Du skal ikke behøve å tenke på moms og toll. Vårt norske foretak håndterer dette for deg.

Om produktet

Rudolph Sun er endelig en realitet.

Her får du en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Den beskytter effektivt lepper, ører, næse, nakke og andre områder, som er særlig utsatte i solen. Kan også med fordel brukes på arr. Solstiften er lett å påføre, den klistrer og fedter ikke. Rik på E-vitamin og aktive naturlige ingredienser som rapsolje, bivoks og havtorn. Pleier og tilfører fukt til din hud.

Brug Organic Sun Stick hele året – fra det første glimt av vår i parken til skiturens skarpe vintersol. Husk: vann og sne kaster solens stråler tilbake.

Sånn bruker du produktet: Påfør et beskyttende lag på lepper, ører, nese, nakke og andre områder, som er særligt utsatte i solen. Gjenta ofte, hvis du er lenge i solen og hvis du ofte bader.

Innhold: 15 ml

Generelt om Rudolph Sun Serien:
Rudolph Sun er solbeskyttelse, når det er best. Serien er sertifisert med Svanemerket. Produktene lever op til EU´s anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og inneholder fire effektive, kemiske solfiltre, som alle er godkjendt av den nordiske Svane. Rudoplph Sun er basert på aktive naturlige ingredienser, som pleier og nærer din hud optimalt i solen. Produktene er 100 % fri for parabener, syntetisk parfyme, eteriske oljer og de 26 allergene parfymestoffer.