Rudolph Care Signature Notes Eau De Parfum 50 ml

660,00 kr.

Levering 2 - 4 hverdager

  • Gratis frakt over 999 kr.
    • Handler du for mer enn kr. 999,- sender vi varene gratis til deg. Handler du for mindre koster frakten fra kr. 49,-
  • Rask Levering
    • Vi sender varene med Bring, og forsøker å ekspedere din ordre så raskt som mulig.
  • Alle priser er inkludert moms og toll
    • Du skal ikke behøve å tenke på moms og toll. Vårt norske foretak håndterer dette for deg.

Om produktet

Signature Notes er Rudolph Cares første parfyme. Den er også den første parfyme i verden, som er Svanemerket og Cosmos sertifisert. Fri for de 26 deklarasjonspliktige allergene parfymestoffer. En liten stor verdenssensasjon, skapt på de samme naturlige duftnoter, Andrea Rudolph valgte til det første Rudolph Care produkt i 2009 – denne duften, som siden er blitt Rudolph Cares signatur. Duften av Rudolph Care.

Signature Notes er feminin, sensuell og stille. Den stjeler ikke scenen, allikevel vil du huske den fra første gang. Og de, som får lov å komme tett på, vil forbinde den med deg. Lette, flyktige duftmolekyler åpner duften med sprudlende, grønne toppnoter. Myke, beroligende og lett pudrete hjertenoter av bomull og iris akkompagnerer duften, som rundes av med dype, varme bunnoter av vanilje. En perfekt balanse mellom det sprudlende, friske grønne og det varme, sensuelle i én behagelig duft.

Signatur Notes Eau de Parfum er en naturlig parfyme - skapt for generøs bruk. Spray lett over kroppen og la de sprudlende, myke og varme duftnotene omfavne deg og smelte sammen med din naturlige duft.

Vil du ha en mer dyp og intens duftopplevelse, kan du bygge din duft opp med Signatur Notes Huile de Parfum. Start med å bruke Signature Notes Huile de Parfum på innsiden av håndleddene og albuene, knærne, øreflippene. Der, hvor pulsen slår. Avslutt med å spraye generøst med Signatur Notes Eau de Parfum som en lett og forfriskende, naturlig parfyme.